Σχετικά με Εμάς

Το πρώτο DFitness κατάστημα στην Ελλάδα είνια γεγονός. Με "καταγωγή" από την Ουκρανία, το activewear brand Dfitness φημίζεται για τη δημιουργία άνετων αλλά και εντυπωσιακών ρούχων για την άθληση. Συγκεκριμένα, τα ρούχα της συλλογής DFitness κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας ιταλικά υφάσματα lycrasoft, τα οποία είναι ραμμένα με αντιβακτηριδιακές ελαστικές κλωστές, αποτελώντας έτσι τον απόλυτο σύμμαχο για την σύγχρονη γυναίκα που αθλείται.

Αυτήν τη στιγμή, η μάρκα DFitness έχει 180 συνεργάτες σε 28 χώρες ενώ το πρώτο κατάστημα της Ελλάδας, που εδρεύει στην οδό Τρίτωνος 55 στο Παλαιό Φάληρο, αποτελεί το 47ο κατάστημα της εταιρίας. Η εταιρία έχει αγαπηθεί από το κοινό κι έχει αποκτήσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Dfitness ενσωματώνει τη συνέργεια των πολύχρωμων μοτίβων και των ποιοτικών και επαγγελματικών υλικών, τα οποία ψάχναμε να βρούμε με κάθε τρόπο. 

Ο θηλυκός και άνετος ρουχισμός σχεδιάστηκε για τους φαν των σπορ, καθώς και για επαγγελματίες αθλητές. 

Τα αθλητικά ρούχα της Dfitness είναι μια καλή επιλογή, όχι μόνο για τους επαγγελματίες αθλητές, αλλά και για τους ανθρώπους που ακολουθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Επιλέγοντας να φορέσει κάποιος τα ρούχα μας, δεν τα φοράει απλά, αλλά νιώθει κυριολεκτικά τα συναισθήματα, την αστείρευτη ροή ενέργειας και την αντοχή που αντανακλάται στη φωτεινή και έντονη χρωματική παλέτα. Ευχαριστημένοι πελάτες σε όλο τον κόσμο είχαν ήδη τη χαρά να απολαύσουν τον τέλειο συνδυασμό στυλ και τεχνολογίας. 

Εμείς στην Dfitness, θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά  με περισσότερη αυτοπεποίθηση, στυλ και θηλυκότητα.  


Dfitness & Magazines