Εξόφληση & Αποστολή

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με αντικαταβολή. Πληρώνετε τη στιγμή της παραλαβής στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα. 

2. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας. Η πληρωμή γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. 

3. Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα Πειραιώς. εντός 3 εργάσιμων ημερών, χρησιμοποιώντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Μετά την κατάθεση και για να γίνει άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@dfitness.gr αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. 

Όταν η κατάθεση γίνεται απο οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. 

Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται απο το σύστημα. 


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται τις εργάσιμες μέρες από 11.00-17.00 θα επεξεργάζονται την ίδια μέρα αλλιώς η επεξεργασία γίνεται την επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (Speedex) εντός 2-5 εργάσιμων ημερών μετά την επεξεργασία της παραγγελίας και ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και αργιών. 

Οι χρεώσεις που ισχύουν είναι* :

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Έως 2 kgΚάθε επιπλέον κιλόΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ)
Εντός Αθήνας 3€1€1
Από πόλη σε πολη:


 
  • Προς χερσαία Ελλάδα
4€
2€1-2
  • Προς νησιωτική Ελλάδα
4€2€1-3

* Για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές ισχύει εξτρά χρέωση 5 ευρώ . 


Για αποστολές στο εξωτερικό , επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις. 


Οι πελάτες που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στη γραπτή ή τηλεφωνική μας ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν με την ένδειξη "ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ-ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ", θα παραλαμβάνουν μετά απο αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω της τράπεζας Πειραιώς. 


2. Παραλαβή απο την αποθήκη μας. Δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.